15 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για ταγεγονότα της Νομικής



Την ώρα που μια σειρά φοιτητικών συλλογων στο ΕΚΠΑ και σε όλα τα ιδρύματα της Ελλάδας, έχουν βρεθεί όλο το προηγούμενο διαστημα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις παλεύοντας για δημοσια και δωρεαν παιδεία, στο πλάι όλου του κόσμου της εκπαιδεύσης που αγωνίζεται εναντια στην πολιτική κυβέρνησης - Ε.Ε - Δ.Ν.Τ, την ίδια ώρα, πρυτανική αρχή, υπουργείο και κυβέρνηση συνεχίζουν το μπαράζ τρομοκρατίας απέναντι στο φοιτητικό και λαϊκό κίνημα.
Έτσι, σήμερα 13/11 και ενώ ο φοιτητικός σύλλογος Νομικής είχε συνεδριασει κι αποφασισει κατάληψη της σχολής και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που μπαίνουν εν όψει της 17ης Νοέμβρη, η απαντηση τους είναι λοκ αουτ τόσο της Νομικής σχολής όσο και της ΑΣΟΕΕ και ματ να περιφρουρούν τα κτίρια. Το θράσος τους όμως δε σταματάει σε αυτο, μιας και όταν φοιτητές πήγαν να υλοποιήσουν την αποφαση του συλλόγου τους, οι αστυνομικές δυνάμεις απροκάλυπτα χτύπησαν τους φοιτητές, τραυματιζοντας δυο άτομα στο κεφάλι και στέλνοντάς τα στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα βέβαια φώναζαν "θα σας γαμ..με ρε, όπως πριν 40 χρόνια".
Ε λοιπόν, τσιράκια της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου, ακροδεξιά μιάσματα, είστε πολύ γελασμένοι. Πολύ γελασμένοι είναι και όσοι πιστεύουν πως με αυτο τον τρόπο μπορούν να ξεμπερδέψουν με το φοιτητικό κίνημα. Εμείς, ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων μας που εβαλαν τα κορμιά τους μπροστά στα τανκς της χούντας το 73', σας το κάνουμε σαφές! Είμαστε εδώ, οργανωνόμαστε . απο τους συλλόγους μας και τις γενικες μας συνελεύσεις, παλεύουμε κι επιβάλλουμε τις ανάγκες μας και δε θα σταματήσουμε μέχρι να ανατρέψουμε τη σύγχρονη χούντα κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ που έρχεται να τσακίσει τις ζωές μας.

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73'
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου