4 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΣΑ εξ αναβολής


Από τα worshops

και τους διαγωνισμούς
στην ανεργία και την επισφάλεια?


ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!



Το λόγο για το περιεχόμενο των σπουδών μας, τα επαγγελματικά και εργασιακά μας δικαιωμάτα τον έχουμε εμείς!Το νέο εργασιακό φέρνει κατώτατους μισθούς στα 200 ευρώ, ομαδικές απολύσεις, θεσμοποίηση της επισφαλούς και χωρίς δικαιώματα εργασίας, κατάργηση κάθε συνδικαλιστικού δικαιώματος (βλ απεργία), ολική κατάργηση συλλογικών συμβάσεων κλπ.

Ενόψει της απεργίας στις 8 ΔΕΚ, αλλά και της επετείου της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου στις 6 ΔΕΚ, το ερώτημα της εξέγερσης παραμένει ανοιχτό. Πριν από λίγους μήνες η νεολαία της Γαλλίας βρέθηκε νύχτες και μέρες ολόκληρες στους δρόμους απέναντι στις αλλαγές στα εργασιακά. Η δική μας απάντηση να φροντίσουμε να είναι εξίσου και περισσότερο μαχητική!
Από τη μικρή διεκδίκηση για το μάθημα του ΜΠΕΤΟΥ που ήταν νικηφόρα μέσα από την προηγούμενη συνέλευσή μας, μέχρι το μπλοκάρισμα της επιχειρηματικοποίησης του πανεπιστημίου και του μέλλοντος που μας θέλει να δουλεύουμε με 200 ευρώ και μπλοκάκι, μπορούμε μέσα από συλλογικές διαδικασίες και ανυποχώρητους-πολύμορφους αγώνες να καταφέρουμε ό,τι βάλουμε στο νου μας!
Να επιβάλουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας!


ΟΛΕΣ|ΟΙ ΣΤΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΣΑ
(εξ αναβολής)
ΣΗΜΕΡΑ 2ΜΜ
ΑΙΘ.301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου