6 Ιουνίου 2015

Εξ αναβολής Γενική Συνέλευση του ΣΣΑ / Δευτέρα 8 Ιούνη / στις 13.00

Ας είμαστε όλες και όλοι στην 301, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα ζητήματα που μας αφορούν. Ας μην παρασυρθούμε από μια λογική που απονεκρώνει τις συλλογικές μας διαδικασίες, που θέλει τις συνελεύσεις να μη βγαίνουν και το σύλλογο να μη συζητά! Η ηττοπάθεια και η αδράνεια δεν μπορούν να αντιπαλέψουν τα πράγματα, παρά μόνο να τα κάνουν χειρότερα! Εκείνο που είναι ικανό να μας πάει ένα βήμα παραπέρα και πιο κοντά στην ικανοποίηση των αναγκών μας και των αιτημάτων μας είναι η συλλογικές μας διαδικασίες. Και μόνος τρόπος για να νικήσουμε την αδράνεια και την αναμονή, η ενεργή συμμετοχή και η δράση!

* Μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού εξαμήνου, το τμήμα καλείται να ψηφίσει το πρόγραμμα σπουδών που θα ισχύσει την επόμενη χρονιά. Το τμήμα μας μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. ίσα-ίσα, σε όποια προσπάθεια να μάθουμε, να πιέσουμε και καταθέσουμε τα αιτήματά μας, η στάση του προέδρου και του τμήματος είναι να διαλύουν τη διαδικασία ή να αποφεύγουν επιδεικτικά να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Να φανταστούμε ότι θα περιμένουν το καλοκαίρι ή την εξεταστική κατά την οποία θα τρέχουμε, για να ψηφίσουν πάλι το πρόγραμμα?

Δε γίνεται να αποφασίσουν για μια ακόμη φορά για εμάς, χωρίς εμάς!
Ας βρεθούμε στη συνέλευση του συλλόγου μας να δούμε το πιο απλό, αλλά και επιτακτικό: "τι κάνουμε!". Όλες και όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου