19 Φεβρουαρίου 2012

αυτη ειναι η δημοκρατια τους..

Απεναντι στην κοινωνική χρεοκοπία που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ εχουν επιβαλει σε εργαζομενους και νεολαια, ενα ξεκάθαρο στιγμα ανατροπης και αγωνα διαρκείας δόθηκε από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτες που κατεκλυσαν τους δρομους της χωρας . Αγώνας μέχρι την νίκη στην συμμαχία του κεφαλαίου, στην συγκυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ. 

Σε αυτό το φόντο διεξάγεται και η μάχη του φοιτητικού κινήματος για την ματαίωση των εκλογών για τα συμβούλια διοίκησης των ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα, για την ματαίωση οποιασδήποτε προσπάθειας εφαρμογής του νομοσχεδιου Διαμαντοπουλου.
Η νεολαία κοιτά στο μέλλον. Δεν θα παραδώσει την εκπαίδευση στα κοράκια του κεφαλαίου και των επιχειρήσεων. Δεν θα θυσιάσει το μέλλον της για τις τράπεζες, την ΕΕ και το Ευρώ. Δεν θα υποκύψει στο εργασιακό μεσαίωνα, στην δια βίου ανεργία, ανασφάλεια και εξαθλίωση με μισθούς πείνας και αυταρχισμό σε χώρους δουλειάς και σχολές. Δεν θα δεχτεί και θα ανατρέψει τα σχέδια για εκπαιδευτικά ιδρύματα-εταιρίες, για δίδακτρα, για λουκέτα σε σχολές και συγχωνεύσεις, για αναλώσιμη κατάρτιση αντί για συνολική μόρφωση, για τον σύγχρονο αναλφαβητισμό και τον αποκλεισμό μεγάλου κομματιού της νεολαίας από την εκπαίδευση  μέσω των ταξικών και εξεταστικών φραγμών.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ για αλλη μια φορα μετα τη μαζική συγκέντρωση των συλλογων προπτυχιακων, μεταπτυχιακων, διδασκόντων και εργαζομένων στο ΑΠΘ.
απεναντι στις κινητοποιησεις της πανεπιστημιακης κοινοτητας εναντια στην ολοκληρωτικη διαλυση του πανεπιστημιου και την πληρη υποταγη του στο κεφαλαιο η απαντηση δοθηκε............ απο τον εισαγγελεα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου