24 Φεβρουαρίου 2020

αθώοι οι δύο διωκόμενοι φοιτητές!

Η δίκη-ανέκδοτο του φοιτητικού κινήματος ολοκληρώθηκε και κατέληξε σε ένα μεγάλο κάζο για την ελληνική αστυνομία, η οποία προσπάθησε με κάθε μέσο να μεθοδεύσει την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων αλλά απέτυχε. Οι ένστολοι χαφιέδες που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας έπεσαν σε σειρά αντιφάσεων, καταδεικνύοντας εξόφθαλμα πως επρόκειτο για μια μεγάλη σκευωρία. Οι ψευδορκίες τους δεν κατάφεραν να πείσουν κανέναν και καμία, δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν την παράνομη -όπως αποδείχθηκε στην δίκη- έκταση της βίας που άσκησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, εκείνη την ημέρα.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης του φοιτητικού αλλά και του ευρύτερου μαζικού κινήματος έπεσε στο κενό. Το κράτος στην προσπάθειά του να αναχαιτίσει την ορμή του κόσμου του αγώνα, κατάφερε το ακριβώς αντίθετο. Ερχόμαστε με όλο και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε όσα μας πρέπουν.
Να αντιταχθούμε στα σκοτάδια που θέλει να επιβάλλει το δόγμα του Νόμου και της Τάξης το οποίο οι κυβερνήσεις προβάλλουν ως απάντηση στην αμφισβήτηση του φόβου και της καταπίεσης.
Το άσυλο ανήκει σε εμάς και θα το διεκδικούμε μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή που έπεφταν μια προς μια οι επίπλαστες κατηγορίες για τους συναδέλφους μας, δυνάμεις της ασφάλειας και των ΜΑΤ εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ και μάλιστα άνθρωπος της ασφάλειας σημάδεψε με όπλο φοιτητές! Με πρόσχημα το παρεμπόριο θέλουν να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να δείξουν ότι κάνουν κουμάντο! Ωστόσο τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από τα κυκλώματα ναρκεμπορίου και παρεμπορίου δρουν ανενόχλητα. Ο στόχος για αυτούς είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι όπως μικροπωλητές και τοξικοεξαρτημένοι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου