9 Ιουνίου 2016

4η Συνάντηση Νέων Αρχιτεκτόνων στον Ξενώνα Στάμου Στούρνα, 19 με 22 Αυγούστου 2016

αναδημοσίευση από: ΑΚΕΑ

Δεν χωράμε στα σχέδιά τους – Δεν χωράνε στα όνειρά μας!
Για ένα ακόμα καλοκαίρι νέοι και νέες (και όχι μόνο) αρχιτέκτονες και αρχιτεκτόνισσες αλλά και φοιτητές και φοιτήτριες αρχιτεκτονικής συναντιούνται στονΞενώνα Στάμου Στούρνα στην Άλλη Μεριά Πηλίουσυνδυάζοντας συζητήσεις για την αρχιτεκτονική, την πόλη και τον χώρο, με συναυλίες, παραστάσεις, εκδρομές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και συλλογική κουζίνα.
Η 4η Συνάντηση θα διαρκέσει τέσσερις μέρες, από την Παρασκευή 19 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το αναλυτικό πρόγραμμα της Συνάντησης, το οποίο αναμένεται φέτος αισθητά αναβαθμισμένο, με πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, νέες ιδέες και διεθνείς συμμετοχές.
Η Συνάντηση Νέων Αρχιτεκτόνων είναι ένας αυτοοπργανωμένος θεσμός που δεν έχει εμπορευματικό χαρακτήρα. Όποιο ενδεχόμενο κέρδος προκύψει κατευθύνεται στη συντήρηση του ίδιου του Ξενώνα που μας φιλοξενεί.
Την 4η Συνάντηση Νέων Αρχιτεκτόνων διοργανώνει η Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων (ΑΚΕΑ) με τη συμμετοχή των φοιτητικών σχημάτων της ΕΑΑΚ στις Αρχιτεκτονικές Σχολές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Βόλου, της Ξάνθης και των Χανίων αλλά και του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Για επικοινωνία, ενημέρωση, δηλώσεις συμμετοχής κλπ επικοινωνήστε μαζί μας στοfacebook  ή στο mail: info@akea2011.com ή στο τηλέφωνο 6988049307.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου