26 Νοεμβρίου 2013

παγωμένο το φετινό χειμώνα το ΑΠΘ...

Επιστολή του θερμαστή του ΑΠΘ

Αναδημοσιεύουμε την εξής επιστολή, η οποία αναρτήθηκε σε site του ΑΠΘ. Για όποιον τολμεί ακόμα να βγάζει γλώσσα στην απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ονομάζομαι  Καραγατσiδης  Γεώργιος  και είμαι μόνιμος  υπάλληλος στο  Α.Π.Θ διορισμένος μέσω ΑΣΕΠ  με  την προκήρυξη  17/12Κ/2004  και τοποθετημένος σαν Τεχνικός Θερμαστών στο  κεντρικό λεβητοστάσιο τηλεθέρμανσης του ΑΠΘ .

Στην εποπτεία  μου  έχω  την    λειτουργία  και συντήρηση  όχι  μόνο του κεντρικού λεβητοστασίου αλλά και  σχεδόν  όλων  των υποσταθμών  θέρμανσης όπως  επίσης  και άλλων  15  περιφερειακών λεβητοστασίων με καύσιμο πετρέλαιο. Είμαι  ο μοναδικός Θερμαστής και  είμαι  στην  δυσάρεστη θέση να σας  ενημερώσω   πώς  σήμερα  με  την έκδοση  των  τελικών  αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ,  βγαίνω σε διαθεσιμότητα μαζί με όλο το τεχνικό συνεργείο του ΑΠΘ.

Στην διαθεσιμότητα  τίθενται  και  2  συνάδελφοι τεχνίτες  αερίων καυσίμων, Μανίτσας Ιωάννης και Στράντζαλης Ιωάννης, διορισμένοι    επίσης  με  ΑΣΕΠ  οι οποίοι έχουν  στην  εποπτεία  τους  πάνω  από  40 λεβητοστάσια φυσικού  αερίου μαζί και τους καυστήρες στο κεντρικό λεβητοστάσιο και περιφερειακά μέχρι το αγρόκτημα . Αυτό σημαίνει ότι από την ημέρα που θα φύγουμε θα σταματήσει να λειτουργεί η θέρμανση  στο campus του ΑΠΘ και συγκεκριμένα στην κεντρική βιβλιοθήκη, αίθουσα  τελετών ,αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας και κτίριο διοίκησης, γραφεία συναδέλφων, μελών ΔΕΠ και όλοι οι χώροι όλων των σχολών. Το  ίδιο  θα συμβεί και σε  όλα  τα  κτίρια  του Πολυτεχνείου  με τα τρία του λεβητοστάσια, λόγου της διαθεσιμότητας  του  συναδέλφου  Τεχνικού και υπεύθυνου των λεβητοστασίων του Πολυτεχνείου,  Τριανταφύλλου Πέτρου.

Γράφω το κείμενο αυτό για να το διαβάσουν όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας είτε εργάζονται σε αυτό είτε έχουν τα παιδιά τους φοιτητές για να γνωρίζουν όλοι τα γεγονότα  και να σκεφτούν τον υπαίτιο που θα αφήσει παγωμένο το φετινό χειμώνα το ΑΠΘ.

ΠΡΩΗΝ ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου